Parhaat aviomiehet tulevat kolmesta horoskooppimerkistä

Lifestyle Terveys · Stara.fi

Kerroimme äskettäin tutkimuksesta, jossa oli määritelty mistä kolmesta horoskooppimerkistä tulevat parhaat vaimot. Tasa-arvoin nimissä samanlainen selvitys on luonnollisesti tehty myös miehistä. Kolme horoskooppimerkkiä nousee nimittäin aviomiesten hyvyydessä ylitse muiden.

Astrologian mukaan taivaankappaleiden liikkeet ja asennot voivat määritellä hyvin pitkälle ihmisen luonteen ja elämänkaaren. Planeettojen asentojen perusteella laaditaan horoskooppeja ja syntymäkarttoja, jotka tavallaan määrittelevät ihmisen kohtalon. Peacequarters kertoo selvittäneensä parhaiten avioliittoon sopivien miesten horoskooppimerkit.

VESIMIES 20.1.–19.2.

Jos nainen etsii romanttista aviomiestä, jolla on myös pehmeä puolensa, kannattaa hänen katsoa sillä silmällä erityisesti vesimiehiä. Vesimies on täydellinen kumppani, koska hän haluaa keskittyä naisen tarpeisiin ja tekee kaikkensa niiden täyttämiseksi. Vesimies on avoin, rehellinen ja lojaali kaikissa tilanteissa. Ainoa heikko puoli heissä on, että itsepäisyys ja yliherkkyys voivat joskus nousta esiin.

LEIJONA 23.7.–22.8.

Leijona on luontainen johtaja, jolla on karismaa ja joka saa naisensa sukat pyörimään jaloissa. Leijonan kanssa parisuhteessa riittää intohimoa ja luovuutta, joten hänestä kannattaa pitää kiinni. Leijona haluaa asioiden menevän hänen halunsa mukaan ja haluaa itseään kohdeltavan hyvin. Mikään ei ole kuitenkaan niin antelias ja lojaali kuin Leijona, johon voi luottaa kuin kiveen. Hän on myös peloton ja urhea elämänkumppani. Leijonan kanssa elämästä ei tule tylsää.

SKORPIONI 24.10.–22.11.

Skorpionin rakastuminen on kuin rakastuisi parhaaseen ystävään. Häneen voi luottaa ja hän tarjoaa syliään sinulle aina kun sitä tarvitset. Kaikki salaisuutesi pysyvät visusti salaisuuksina hänen kanssaan. Ainoa negatiivinen puoli on joskus jopa liiallinen rehellisyys. Skorpionin kanssa elävien kannattaa varautua siihen, että miehellä on suuri ystäväpiiri. Hän rakastuu hitaasti, mutta palavasti ja on uskollinen elämänkumppani. Samoja ominaisuuksia hän vaatii myös naiselta.