United Airlines ongelmat jatkuvat – lentokone evakuoitiin yllättäen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lentoyhtiö United Airlines on ollut viime viikkoina otsikoissa kyseenalaisissa merkeissä, ja nyt vastoinkäymiset jatkuvat. Yhtiön kone jouduttiin evakuoimaan sinne eksyneen skorpionin vuoksi.

United Airlinesin lento Yhdysvaltojen Houstonista Equadoriin koki viivästyksen, kun matkustajat kertoivat nähneensä skorpionin irrallaan koneessa. Yhtiön mukaan ötökkä ilmestyi koneessa olleen matkustajan vaatteista. Ensihoitajat tukivat hänet, mutta eivät löytäneet merkkiä pistoksesta.

ABC13-uutissivuston mukaan skorpionia ei enää löydetty yrityksistä huolimatta. Matkustajat kuitenkin siirrettiin uuteen koneeseen, ja heille tarjottiin korvaukseksi ilmaisia ruokalippuja.

Verkossa levinneistä huhuista huolimatta ötökkä ei ehtinyt pistää ketään. Toisin kävi huhtikuussa, jolloin lentokoneeseen päätynyt skorpioni pisti Business-luokan matkustajaa päähän. Myös kyseinen välikohtaus tapahtui United Airlinesin Houstonista nousseella lennolla.