Kate Upton seksikkäin koiranulkoiluttaja? Ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -lehden tämänvuotisen Swimsuit Issue -uimapukunumeron kansikuvat paljastettiin taannoin. Kannessa nähdään jälleen tänä vuonna suosittu yhdysvaltalaismalli Kate Upton, joka paljasti tiedon taannoin Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa.

Eilen Kate Upton kuvattiin täysissä meikeissä ja rennoissa valkoisissa vaatteissa ulkoiluttamassa Harley-koiraansa West Hollywoodissa.

Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta julkaistaan tänä vuonna kolmella erilaisella kansikuvalla varustetut versiot. Kate Upton nähdään jokaisessa kannen versiossa erittäin vähissä pukeissa. Tämä on kolmas kerta, kun Kate Upton nähdään Sports Illustratedin Swimsuit Issuen kannessa. Tähti poseerasi kansikuvatyttönä myös vuosina 2012 ja 2013.

Splash
Splash
Splash