Allasbileet järjestänyt teini pidätettiin – heitti valittamaan tulleen naisen veteen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalaiset teinit järjestivät laittomat uima-allasbileet North Lauderdalessa sijaitsevassa kerrostalossa. Paikalla oli runsaasti juhlijoita ja musiikki kaikui kovaäänisesti asuntokompleksin ulkoalueella. Iäkäs nainen yritti keskeyttää juhlat.

Allabileisiin saapui myös asuntoalueella asuva 68-vuotias Nancy James. Hän yritti pyytää juhlijoita lopettamaan kovaäänisen bailaamisen. Yhtäkkiä 16-vuotias Leon Balfour -niminen teinipoika tarttui mummelia vyötäröltä ja heitti hänet uima-altaaseen.

Nancy James sai yhteenotossa mustelmia, ja hänet toimitettiin läheiseen sairaalaan tarkastettavaksi. Poliisit tunnistivat Balfourin ja ovat pidättäneet hänet. Teinipoika on määrätty kotiarestiin, jonka aikana hän saa osallistua vain kouluun, kirkkoon ja koripalloharjoituksiin, The Smoking Gun raportoi.