Ota parempia valokuvia itsestäsi – selfie-valoista tulossa hittituote

Digi · Terhi Piiroinen

Elämme aikaa, jolloin ihmiset kuvaavat itseään enemmän kuin koskaan aiemmin. Selfien ottaminen on helpottunut älypuhelimien kahteen eri suuntaan kuvaavien kameroiden sekä selfie-tikkujen avulla. Nyt avuksi tulevat valoa tuottavat lisäosat puhelimiin.

Suomalainen Lyx Light

Kerroimme taannoin kuinka suomalainen Lyx Light parantaa selfie-kuvien tasoa antamalla tasaista valoa etukameraan kätevästi kännykän kuoriin upotetuista LED-valoista. Valolla on lisäksi oma akkunsa, joten se ei kuluta puhelimen akkua.

Nyt suomalaistuote on saanut kilpailijan. Ultra Bright Selfie Light on vastaava LED-valoista tehty puhelimen lisäosa. Selfie-valo lupaa käyttäjälleen parempia kuvia, jolloin apuvalo auttaa kirkkaamman lopputuloksen saavuttamisessa. Sädekehän muotoon asennettu valo ei ole salama, vaan tasaisesti kirkkautta kuviin tuottava lisäosa. Valossa on kolme eri kirkkausastetta.

Firebox