Ota parempia valokuvia itsestäsi – selfie-valoista tulossa hittituote

Digi · Terhi Piiroinen

Elämme aikaa, jolloin ihmiset kuvaavat itseään enemmän kuin koskaan aiemmin. Selfien ottaminen on helpottunut älypuhelimien kahteen eri suuntaan kuvaavien kameroiden sekä selfie-tikkujen avulla. Nyt avuksi tulevat valoa tuottavat lisäosat puhelimiin.

Suomalainen Lyx Light

Kerroimme taannoin kuinka suomalainen Lyx Light parantaa selfie-kuvien tasoa antamalla tasaista valoa etukameraan kätevästi kännykän kuoriin upotetuista LED-valoista. Valolla on lisäksi oma akkunsa, joten se ei kuluta puhelimen akkua.

Nyt suomalaistuote on saanut kilpailijan. Ultra Bright Selfie Light on vastaava LED-valoista tehty puhelimen lisäosa. Selfie-valo lupaa käyttäjälleen parempia kuvia, jolloin apuvalo auttaa kirkkaamman lopputuloksen saavuttamisessa. Sädekehän muotoon asennettu valo ei ole salama, vaan tasaisesti kirkkautta kuviin tuottava lisäosa. Valossa on kolme eri kirkkausastetta.

Firebox

Uusimmat