Urheilijatähti haastatteli fanejaan – fanit eivät tunnistaneet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Isot urheilijatähdet ovat toisinaan jekuttaneet fanejaan naamioitumalla eri näköisiksi. Tällä kerralla juontaja Jimmy Fallon päätti juksata New York Yankees -joukkueen faneja pelaajalla, joka esitti ohikulkijoille olevansa toimittaja.

Yankees-pelaaja Aaron Judge haastatteli pelejä seuranneita faneja puistossa, johon oli tuotu NBC-logolla varustettu puinen haastattelupöytä ja mikrofonit. Haastateltavat olivat niin hämääntyneitä tilanteesta, että he eivät tunnistaneet heidän kanssaan juttelevaa pelaajaa.

25-vuotias Aaron Judge oli hyvin kevyesti naamioitu, eikä hänen ulkonäölleen oltu tehty mitään muita muutoksia kuin se, että miehelle oli annettu silmälasit. Fanit puhuivat avoimesti myös itse Judgen pelaamisesta huomaamatta, että kyseinen mies istui suoraan heidän edessään, minkä vuoksi paljastus olikin melkoinen kun he huomasivat viimein haastattelijan olevan itse Aaron Judge.