Apple patentoi uudenlaisen pizzalaatikon – ei enää vetisiä ruokia!

Digi Ruoka · Tim Isokivi

Apple tunnetaan pääasiassa tietokoneistaan ja älypuhelimistaan, mutta nyt huomiota on herättänyt yhtiön toisenlainen innovaatio. Apple on nimittäin keksinyt myös pizzalaatikon uudelleen.

Kalifornian Cupertinoon avataan tänä kesänä Applen uusi, avaruusalusta muistuttavaksi kutsuttu päämaja. Wired-lehden vieraillessa kampuksella yhtiön paljastettiin myös kehitelleen uudenlaisen pizzalaatikon.

Laatikko on suunniteltu niin, ettei pizzan taikinan pitäisi vetistyä sen sisällä. Tämä tapahtuu antamalla kosteuden poistua laatikossa olevien reikien kautta. Pizzalaatikoita tullaan käyttämään Applen uuden kampuksen ravintoloissa.

Uudenlaisille pizzalaatikoille haettiin patenttia jo vuonna 2010. Patentissa laatikot paljastuvat myös ympäristöä säästäviksi. Niitä voidaan nimittäin valmistaa erilaisia kierrätettäviä materiaaleja hyväksi käyttäen.

 

Apple