Ei herkimmille! Syötäviä hyönteisiä nyt automaatista

Fitness Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Tulevaisuudessa ihmiset tulevat todennäköisesti syömään monien nykyisten herkkujen sijaan aivan toisenlaisia luonnon antimia, nimittäin hyönteisiä. Hyönteiset tulevat olemaan erittäin merkittävä proteiinin lähde, kunhan pelko niitä kohtaan vähenee. Nyt Yhdysvalloissa on esitelty erikoinen myyntiautomaatti.

Teksasin sijaitseva luonnontieteiden museo on ottanut tiloihinsa myyntiautomaatin, jonka sisältö ei välttämättä ole aivan jokaisen asiakkaan makuun. Automaatti nimittäin myy ainoastaan erilaisia syötäviä hyönteisiä.

Myynnissä on muun muassa heinäsirkoista tehtyjä sipsejä kuin myös jauhomatoja ja muita proteiinipitoisia snack-herkkuja. Erikoisuuksina tarjolla on muun muassa skorpioneja, koppakuoriaisia ja matoja.

Splash
Splash
Splash