Intiassa syntyi kyklooppivuohi – kyläläiset pitävät jumalana

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Intialaiseen kylään on syntynyt vuohi, jolla on erikoinen mutaatio päässä. Vuohella on keskellä otsaa yksi suuri silmä muinaisten mytologian jättiläisten, eli kyklooppien tyyliin. Kyläläiset pitävät yksisilmäistä vuohta jumalolentona.

Eläinlääkärit arvelivat yksisilmäisen vuohen kuolevan pian synnytyksen jälkeen. Se oli kuitenkin yllättävän sinnikäs ja eläimen elinvoimat ovat kasvaneet päivä päivältä. Yksisilmäisyys johtuu kohdussa alkaneesta mutaatiosta, jonka takia vuohen silmät ovat epämuodostuneet yhdeksi suureksi näköelimeksi.

Vuohella ei ole lainkaan silmäluomea, joten monet säälivät pientä poikasta. Sen omistaja on kuitenkin ylpeä jumalolennostaan, joka tulee samaan erityiskohtelua koko elämänsä ajan. Daily Mail on tehnyt vuohesta esittelyvideon Facebookiin.

Villagers worship this one-eyed goat as a GOD!

This one-eyed goat is a true miracle! 🌟

Publié par Daily Mail sur mercredi 17 mai 2017