100 ihmistä kokeili kanelihaastetta – tuskallinen näky

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin sosiaalisessa mediassa levisi haaste, jossa henkilön tuli kameran kuvatessa syödä ja saada nielaistua ruokalusikallinen kanelia. Tehtävä kuulosti varmasti helpolta, minkä vuoksi moni lähtikin siihen nopeasti mukaan. Videoista päätellen haaste oli kuitenkin yllättävän vaikea.

Nyt WatchCut Video on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa he haastoivat sata ihmistä tekemään kanelinsyöntihaasteen kameran kuvatessa. Ihmiset ihmettelivät miten kanelin nielaiseminen on voinut muiden mielestä olla muka vaikeaa tai maistua tuliselta. Kokeilun alettua koehenkilöt saivat nopeasti huomata mistä haasteessa on kyse.

Videolla nähdään miten sata ihmistä yrittää selvitä kanelihaasteesta. Jauhettu kaneli jää pyörimään koehenkilöiden suuhun ja se kuivattaa heidän suunsa ja nielun täysin. Ihmiset puhaltelevat ja yskivät suustaan jauhetta, joka alkoi lopulta tuntumaan suussa tuliselta vastoin heidän odotuksiaan.