Naiset meikkasivat poikaystävänsä – tulokset vailla vertaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty paljon hauskoja videoita, joissa miehet ovat saaneet valita tyttöystävänsä asut tai he ovat itse päässeet jopa meikkaamaan omat rakkaansa. Nyt tuolit on käännetty toisin päin, kun poikaystävät on laitettu istumaan meikkaustuoliin naisten sijaan.

Boldly-kanava on julkaissut hauskan videon, jossa miesten tyttöystävät ovat päässeet meikkaamaan omat poikaystävänsä. Naiset ovat hyvin innoissaan ja kokeilunhaluisia, mikä saattaakin olla yksi iso syy siihen, että miehet ovat myös melko malttamattomia lopputuloksen näkemisen suhteen.

Miehet kertovat, että heidän tavanomaiseen laittautumisrutiiniinsa menee yleensä noin kymmenen minuuttia, mikä riittääkin jo hyvin siihen, että he ovat käyneet suihkussa, pukeneet ja kammanneet hiuksensa. Tällä kerralla kaunistautuminen vei kuitenkin hieman pidempään kun tyttöystävät pääsivät meikkaamaan miehistä näyttäviä kaunottaria.