Uutuuskahvilassa kahvihetki rottien kanssa – hinta 50 dollaria!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen on perustettu viime vuosina useita kissa- ja koirakahviloita, joissa kahvin voi nauttia yhdessä eläinten kanssa. Staran tietojen mukaan meillä ei vielä kuitenkaan ole rottakahvilaa, jollainen on nyt avattu New Yorkissa ja San Franciscossa.

New Yorkissa rottien kanssa seurustelu kuuluu kahvikupin hintaan, mutta San Franciscossa sijaitsevassa uudessa The Rat Cafe -rottakahvilassa elävien rottien seurasta joutuu maksamaan hulppeat 50 dollaria kerralta. Hinta sisältää kahvin.

Kahvilassa on kymmeniä rottia, joten asiakkaan kannattaa olla tottunut jonkinlaiseen kanssakäymiseen rottien kanssa. Kahvilan rotat eivät ole peräisin viemäreistä tai kaatopaikalta, vaan niitä hoitaa Rattie Ratz -järjestö. Se on erikoistunut hylättyjen lemmikkirottien pelastamiseen.

Splash
Splash