Ariana Grande maksamassa Manchesterin iskussa kuolleiden hautajaiset?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Ariana Granden konsertissa tapahtuneessa pommi-iskussa on tämänhetkisten tietojen mukaan kuollut 22 ihmistä ja loukkaantunut 120 ihmistä. Terrori-isku kohdistui popkonsertissa olleisiin lapsiin ja näiden vanhempiin, joten teko oli äärimmäisen säälittävä.

Ariana Grande pahoitteli tapahtunutta jo heti pommi-iskun jälkeen, vaikka hän ei luonnollisesti olekaan siitä vastuussa. Nyt hän on Daily Mail -lehden mukaan ilmoittanut aikovansa maksaa Manchesterin iskussa kuolleiden hautajaiset. Tähden edustajat eivät ole kuitenkaan vielä vahvistaneet tietoa.

Tähän mennessä yhdeksän kuolonuhrin nimet on julkistettu. Heidän joukossaan on useita lapsia ja nuoria sekä heitä noutamaan tulleita vanhempia ja sukulaisia.

Kuolleiden ja loukkaantuneiden lisäksi tuhannet paikalla olleet fanit traumatisoituivat vakavasti muun muassa nähdessään pakokauhua ja kuolleita ihmisiä sekä ihmisten ruumiinosia. Toistaiseksi Ariana Granden maailmankiertue on keskeytettynä, eikä jatkosta ole vielä tietoa. Grande itse lensi välittömästi turman jälkeen äitinsä ja koiransa kanssa kotiinsa Yhdysvaltoihin.