Järkyttävä tilanne – merileijona iski ja veti tytön veteen!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Merileijonia pidetään yleensä leppoisina ja ihmisystävällisinä eläiminä, mutta poikkeustapauksiakin on olemassa. Tuoreella videolla todistetaan järkyttävää hetkeä, jossa nuori tyttö joutuu eläimen hyökkäyksen kohteeksi.

Kanadan British Columbiassa kuvatulla videolla perhe on ruokkimassa merileijonaa laiturilla. Perheen tytär istahtaa laiturin reunalle, kun yhtäkkiä eläin yllättää hänet takaa päin. Merileijona vetää kauhuissaan olevan tytön salamannopeasti veteen.

Lähellä ollut mies hyppää veteen pelastaakseen tytön. Sekä lapsi että hänen perheensä selvisivät tilanteesta järkytyksellä. University of British Columbian merinisäkkäitä tutkivan yksikön johtaja Andrew Tritesin mukaan merileijonat ovat harvoin vaaraksi ihmisille, mutta hän kehottaa olemaan varuillaan niiden läheisyydessä.

– Säilytä etäisyytesi. Voit kyllä katsella eläimiä, mutta anna villieläinten olla villieläimiä, Trites kuvailee CBC Canada -uutissivustolle.