Take That perui konserttinsa Manchesterin iskun takia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Manchester Arenalla tehtiin maanantaina itsemurhaisku, joka tappoi 22 ja vahingoitti 50 ihmistä. Pommi-isku tapahtui Ariana Granden konsertissa. Ysäribändi Take Thatin oli määrä esiintyä samalla areenalla tämän viikon lopulla. Konsertit on peruttu.

Machester Arena on tiedottanut, että torstaille, perjantaille ja lauantaille suunnitellut Take Thatin konsertit on peruttu Ariana Granden konsertti-iskun vuoksi. Kolmelle Take Thatin konsertille järjestetään uudet esiintymisajat, joista tiedotetaan myöhemmin. Konsertit on peruttu areenalla käynnissä olevan poliisitutkinnan takia.

Take Thatissa esiintyy kolme yhtyeen alkuperäisjäsentä, Gary Barlow, Howard Donald ja Mark Owen. Yhtye viettää ensi vuonna 24-vuotisjuhlavuottaan ja myös entisen jäsenen Robbie Williamsin on tällöin huhuttu nousevan lavalle bändin kanssa. Take That on ilmaissut osanottonsa Ariana Granden konsertissa kuolleiden muistoksi.

#WonderlandLive in the round! Photo: Joel Goodman

A post shared by Take That (@takethat) on