Tom Cruise vahvisti: Top Gun -elokuva saa jatkoa!

Elokuvat Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuonna 1986 menestyselokuvaksi ympäri maailmaa noussut Top Gun – lentäjistä parhaat -elokuva saa toisen osan. Tom Cruise vahvisti huhupuheet todeksi australialaisessa Sunrise -televisio-ohjelmassa vieraillessaan. Näyttelijän mukaan kuvaukset aloitetaan ensi vuonna.

Tom Cruise esitti Top Gun -elokuvan pääosassa ollutta Pete ”Maverick” Mitchellia yli 30 vuotta sitten. Nyt 54-vuotias mies kertoo uusivansa roolin, tosin uudenlaisen käsikirjoituksen puitteissa. Tom Cruise ei pystynyt pitämään salaisuutta sisällään haastattelutilanteessa.

– Kyllä huhut pitävät paikkaansa. Tiedätkö mitä? Aloitamme kuvaukset todennäköisesti ensi vuonna. Olet ensimmäinen ihminen kenelle kerron tämän. Sinä kysyit asiaa ja minä vastaan sinulle, että uusi elokuva on toteutumassa, Tom Cruise myönsi.

WORLDWIDE EXCLUSIVE: Tom Cruise has just confirmed that Top Gun 2 IS HAPPENING!!! "I’m gonna start filming it probably in the next year" 😵

Publié par Sunrise sur mardi 23 mai 2017