Chris Pratt yritti saada vaimon kuumaksi musiikilla – huonosti kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Chris Pratt oli Stephen Colbertin vieraana hänen Late Night -keskusteluohjelmassaan. Haastattelun aikana miehet alkoivat puhumaan elokuvien upeista musiikeista, jolloin juontaja kysyi näyttelijältä, että onko hän tehnyt koskaan ketään varten omaa kasettia, jolle mies olisi äänittänyt tärkeitä kappaleita.

Chris Pratt kertoi, että hän oli tehnyt kerran hänen veljelleen upean kasetin, johon mies oli äänittänyt merkittäviä ja veljeksiä yhdistäviä 80-luvun kappaleita. Kasetti oli ollut niin huikea menestys, että Pratt päätti tehdä hänen vaimolleen Anna Farisille myös kasetin.

Chris Pratt päätti tehdä vaimolleen kasetin, johon hän äänitti romanttisia kappaleita ja valikoi sellaisia artisteja, jotka vauhdittaisivat avioparin sänkypuuhia. Kasetti oli kuitenkin saanut vaimon vain hämilleen, koska hän tiesi, että mies ei oikeasti pidä sellaisesta musiikista.

Pratt ja Faris olivat kuunnelleet ensimmäistä kappaletta, kun vaimo oli kysynyt mieheltä: ”Kuka sinä oikein olet? Et sinä kuuntele Al Greeniä. Mitä oikein yrität?”. Chris Pratt oli nopeasti laittanut kasetin pois päältä eikä sitä enää koskaan kuunneltu loppuun.