Mies kokeili mehiläispartaa – osoittautui todella huonoksi ideaksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Mehiläisparralla tarkoitetaan erikoista tapaa, jossa ihmiset houkuttelevat kokonaisen mehiläisparven kasvoilleen. Tämä on perinteisesti onnistunut pitelemällä leuan alla häkkiä, jonka sisällä on mehiläiskuningatar.

Aikaisemmin kivuliaimpia ötököiden pistoja kokeillut Coyote Peterson on päättänyt tuoreella videollaan hankkia itselleen mehiläisparran. Ötökät yritetään houkutella miehen ympärille mehiläiskuningattaren feromonien avulla.

Mehiläisparran luominen sujuu alkuun hyvin. Yhtäkkiä mehiläiset kuitenkin hermostuvat, ja Coyote alkaa tuntemaan mehiläisten pistoja kasvoillaan. Tilanne näyttää erittäin tuskalliselta.

Lopulta Coyote ei kestä enempää, ja mehiläisistä täytyy hankkiutua eroon. Videon päätteeksi mies näyttää läpikäyneen halvan plastiikkakirurgisen operaation hänen huuliensa turvottua valtavan kokoisiksi kymmenien pistosten ansiosta.