Mies seurasi tappavaa myrkkykäärmettä – kuvasi lähietäisyydeltä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiassa on todella paljon vaarallisia matelijoita, minkä vuoksi monet hurjat eläinvideot onkin juuri Australiassa kuvattu. Käärmeiden on nähty painivan jopa alligaattoreiden kanssa, ja tällä kerralla mies näki hyvin myrkyllisen ruskokäärmeen lähietäisyydeltä.

Ruskokäärme kuuluu myrkkykäärmeisiin, joiden pistos on tappava. Yleensä tämän vuoksi ihmiset eivät uskallakaan lähestyä kyseistä käärmelajia, mutta tällä kerralla mies rohkaisi mielensä kun hän huomasi, että käärmeellä on jo saalis suussaan.

Australian Wilcanniassa videon kuvannut mies on kommentoinut, että hän pelkäsi koko ajan, että käärme voisi minä hetkenä hyvänsä pudottaa saaliin suustaan ja hyökätä miehen jalkoihin. Mies kuitenkin halusi tilaisuuden tultua uskoa siihen, että käärme ei halua hyökätä kun sillä on lounas suussaan.