Jessica Wright paljasti – epävarma ulkonäkönsä suhteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttävä malli Jessica Wright on tullut suomalaisille tutuksi esimerkiksi Glamourelämää Essexissä -televisiosarjan kautta. Brittitähti on ollut usein uutisotsikoissa kurvikkaan vartalonsa ja suurennettujen rintojensa vuoksi. Nyt nainen on paljastanut, että hän ei ole ollut tyytyväinen omaan vartaloonsa.

31-vuotias Jessica Wright näyttää aina kuvissa hyvin itsevarmalta naiselta, mutta hän kertoi Daily Mail -lehdelle, että sitä hän ei ole aina ollut. Wright kertoi, että hän on ollut aina epävarma oman vartalonsa ja ulkonäkönsä suhteen niin kauan kun hän on ollut julkisuuden valokeilassa.

Nainen on löytänyt itsevarmuuden vasta sen jälkeen kun hän alkoi huolehtimaan omasta vartalostaan treenaamalla. Nyt hän on myös valmis löytämään jo uuden rakkauden. Wright paljasti, että hän deittailee tällä hetkellä paljon eikä etsi mitään vakavaa, mutta oikean henkilön osuessa kohdalle nainen olisi kuitenkin valmis asettumaan aloilleen.