Tieraivo repesi Siilinjärvellä: Nainen uhkasi pikkupoikaa puukolla – poliisi pyytää havaintoja

Ohhoh! · Stara.fi

Ihmisten pinnan kiristyessä varsinkin liikenteessä nähdään ajoittain odottamattomia tilanteita, joissa esimerkiksi autoilijoiden tai pyöräilijöiden pinna palaa ikävin seurauksin. Usein tuloksena on laittomia toimia ja joskus jopa väkivaltaa. Nyt poliisi tiedottaa Siilinjärven tapahtumista.

Viranomaisten mukaan Siilinjärvellä Pihlajapolulla aikuinen nainen uhkasi perjantaiaamuna kello kahdeksan aikaan kouluun matkalla ollutta yhdeksänvuotiasta pikkupoikaa suusanallisesti ja esitti pojalle myös veistä.

Poliisin tietojen mukaan tapahtunutta edelsi tilanne, jossa poika ja nainen olivat ilmeisesti olleet vaarassa törmätä polkupyörillä toisiinsa. Poliisi pyytää nyt mahdollisilta silminnäkijöiltä havaintoja tapahtumista. Niitä voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimeen 0295 415 232 tai lähettää sähköpostitse vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.