Herätyskello, jota et voi torkuttaa – lopettaa vasta kun nouset ylös

Digi · Tim Isokivi

Herätyskellon torkuttamista ei yleisesti pidetä fiksuna, mutta silti monet syyllistyvät siihen. Ylös nousemisen siirtämisestä on useiden herätyskellojen ja herätyssovellusten tapauksissa tehty aivan liian helppoa.

Bedbud Alarm -herätyskellon väitetään tarjoavan ratkaisun yleiseen ongelmaan. Kelloa ei voi torkuttaa, vaan se lopettaa hälytyksen vasta siinä vaiheessa kun sängystä on noustu oikeasti ylös. Bedbud jopa ehkäisee huijaamista aloittamalla hälyttämisen uudelleen, mikäli sänkyyn palaa.

Bedbud toimii sänkyyn asennettavalla sensorilla. Käyttäjä voi säätää älypuhelinsovelluksella, mihin aikoihin herätyskellon sensori on päällä. Keksinnölle haetaan parhaiten rahoitusta Kickstarter-varainkeruusivustolla.