Lais Ribeiro taivaallinen näky bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Lais Ribeiro joutui teini-ikäisenä kokemaan kuinka häntä haukuttiin rumaksi ja kurvittomaksi. Nykyisin hänet tunnetaan kuitenkin Victoria’s Secretin enkelinä, joka on poseerannut muun muassa Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina.

Eilen Lais kuvattiin Miami Beachin rannalla, jonne hän oli saapunut nauttimaan päivästä poikaystävänsä Jaredin kanssa. Ribeiro esitteli taivaallisen upeaa bikinivartaloaan, jonka hän oli verhonnut sinisiin bikineihin.

Lais Ribeiro asui ennen malliuraansa pienessä ja köyhässä brasilialaisessa kaupungissa, jossa häntä haukuttiin rumaksi ankanpoikaseksi. Malliuralle hän päätyi 18-vuotiaana, kun ystävä näki hänen potentiaalinsa ja sai ylipuhuttua hänet mallicastingiin.

Paikalliset mallitoimistot eivät hyväksyneet Laisia riveihinsä, koska hän ei ollut tarpeeksi kurvikas. Lopulta hän sai mahdollisuuden käydä New Yorkissa, ja matka muutti hänen elämänsä täysin. Lais Ribeiro otti avioeron ja jätti samalla miehensä ja lapsensa kotikaupunkiinsa. Nykyisin hän on menestynyt supermalli.

Splash
Splash
Splash
Splash