Huppista! Nainen ajoi auton seinästä läpi – ei muista tapahtumista mitään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Viime viikon torstaiaamuna olisi ollut Gevalia-kahville käyttöä, sillä erääseen kotiin tuli todella yllättävä vieras. Hän ei kuitenkaan saapunut asuntoon perinteisesti ulko-ovesta, vaan rysäytti Jeepillään suoraan seinästä läpi. Autonkuljettaja ei muista tapahtumia.

Milwaukeessa on tapahtunut erikoinen onnettomuus, jossa Jeep-maastoauto on lentänyt talon seinästä läpi asuntoon. Theo-niminen kodin omistaja on kuvaillut onnettomuuden kuulostaneen suurelta räjähdykseltä. Hän itse selvisi rysähdyksessä vammoitta, mutta hänen kotinsa on täysin tuhoutunut.

Associated Pressin julkaisemalla videolla näytetään, kuinka isokokoinen auto vedetään asunnosta ulos. Se repii mukanaan lisää seinää ja kodin irtaimistoa, mutta talon asukas on tilanteessa rauhallinen. Hänen mukaansa vakuutus tulee korvaamaan onnettomuuden. Ajoneuvon kuljettaja toimitettiin sairaalaan tarkastettavaksi.