Jessica ahtoi 32DD-silikonirinnat bikineihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamour-malli Jessica Wright on tullut suomalaisille tutuksi esimerkiksi Glamourelämää Essexissä -sarjan kautta. Brittitähti nousi viime vuonna otsikoihin kasvatettuaan rintojensa kokoa implanttien avulla 32C-koosta 32DD-kokoon.

Sittemmin Jessica on kuvattu lukuisia kertoja paparazzikuviin varsinkin uimarannoilla. Tällä kertaa hänet ikuistettiin uima-altaalla Ibizalla, jossa brittitähdet usein lomailevat. Kurvitar esitteli ilmeisen mielellään viime vuonna hankkimiaan uusia rintoja.

Jessica Wright on kotimaassaan realitytelevisiosta ja viihdelehtien sivuilta tunnettu julkkis. Realitytähteyden ja mallintöiden lisäksi hän on kokeillut uraa laulajana. Hänen Dance All Night -debyyttisinglensä julkaistiin vuonna 2012. Taannoin Jessica nähtiin mallina Ann Summers -vaatemerkin mainoskampanjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash