Pettäjäsivusto paljasti: Näin koulutustausta liittyy pettämiseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pettäjäsivusto Victoria Milan on tutkinut käyttäjiensä koulutustaustoja ja todennut, että enemmän koulutetut henkilöt ajautuvat salasuhteeseen herkemmin. Kuitenkin tohtoriasteen tutkinnon suorittaneet pettävät kaikista vähiten puolisoitaan.

Victoria Milan -sivusto analysoi yli viiden miljoonan käyttäjänsä tietoja ja dataa. Tilastojen perusteella noin 69 prosenttia naisista ja 65 prosenttia miehistä ajautuu herkemmin vieraaseen petiin, mikäli heillä oli lukiota parempi koulutus. Eniten pettämään ajautuvat toisen asteen ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet ihmiset.

Sen sijaan tohtoriksi valmistuneet ovat uskollisia, ja heistä vain muutama prosentti on edustaa Victoria Milanin käyttäjäryhmää. Myös koulunsa kesken jättäneet ovat ainakin pettäjäsivuston käyttäjien joukossa vähemmistönä. Victoria Milanin toimitusjohtaja Sigurd Vedalin mukaan korkeammin koulutetuilla on enemmän aikaa etsiä salaseuraa netistä kuin raskaan työn raatajilla.