Vain elämää palaa Satulinnaan! Tässä uuden All Stars -kauden tähdet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu viihdeohjelma Vain elämää tekee paluun ensi syksynä jaksoilla, jotka on kuvattu parhaillaan nähtävän tuotantokauden Espanjan sijaan aikaisemmassa Satulinnassa. Kauden tähdet on koottu aikaisempien kausien suosikeista.

Ensi syksyn All Stars -tuotantokaudella mukana ovat Toni Wirtanen, Jari Sillanpää, Jenni Vartiainen, Sanni, Kaija Koo, Cheek ja Juha Tapio. Kaikki artistit ovat oman Vain elämää -kautensa jälkeen tehneet uutta hittimusiikkia ja ehtineet kerätä matkan varrelle ikimuistoisia tarinoita.

– Vain elämää on ollut Nelosen jättimenestys jo kuusi hienoa kautta, ja ohjelmassa on nähty 42 kotimaista huippuartistia. Nyt halusimme tarjota katsojille jotain erilaista ja ainutlaatuista. Paljon on tapahtunut sen jälkeen kun nämä artistit kävivät ensimmäisen kerran Satulinnassa, ja se kuuluu varmasti tämän kauden tarinoissa, kanavajohtaja Ville Toivonen sanoo.