Mies sotki naisen spermalla – taas etsitään pahantekijää

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet omituisista miehistä, jotka seuraavat naisia esimerkiksi ostoskeskuksissa. Kun he pääsevät lähelle kohdettaan, ruiskuttavat he naisen päälle siemennestettä esimerkiksi ruiskulla. Jälleen etsitään yhtä amerikkalaista spermaterroristia.

Tällä kertaa apua pyytää Oregonin osavaltiossa sijaitsevan Portlandin poliisi. Viranomaiset ovat tiedottaneet etsivänsä 20–40-vuotiasta valkoihoista miestä, joka heittää spermaa naisten päälle ostoskeskuksissa. Miehen on tiettävästi nähty ruiskuttaneen siemennestettä naisten selkäpuolelle ainakin kahdessa erillisessä tapauksessa.

Poliisit haluavat ällöttävän pilailijan vastuuseen teoistaan. Naiset eivät ole tunteneet miestä entuudestaan. Hänet on nähty muun muassa ruokakaupoissa ja supermarketeissa. Poliisit uskovat, että mies on heitellyt spermaa naisten päälle useamminkin, mutta uhrit eivät ole huomanneet asiaa, Oregon Live uutisoi. Hän ajaa valkoisella neliovisella henkilöautolla.

Poliisi