Somekuvat veivät opettajan työpaikan – nämäkö liian seksikkäitä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keväällä somessa ihmeteltiin kovasti tapausta, jossa kolmen lapsen äiti Lydia Ferguson sai potkut työpaikaltaan koulusta julkaistuaan työnantajan mielestä liian rohkeita valokuvia sosiaalisessa mediassa.

Kohu kuvista syntyi, koska ne olivat aivan tavallisia perheenäidin poseerauksia ilman liiallista paljasta pintaa. Asiasta uutisoineen Daily Mailin mukaan Newportissa sijaitsevan Ousedalen koulun johto piti kuvia provokatiivisina ja liian rohkeina. Fergusonin ystävät ja lähipiiri sekä koulun oppilaat puolustivat häntä näkyvästi ja perustivat jopa adressin hänen hyväkseen.

Naisen itsensä mukaan hän ei julkaisisi mitään mitä hänen oma isoisänsä pitäisi liian rohkeana. Potkuista päättäneelle koulun rehtorille selitykset eivät kuitenkaan riittäneet. Kohutuissa kuvissa Ferguson muun muassa istui sängyn reunalla ja poseerasi iloisena pikkumustassa cocktail-mekossa.