Tennispelaaja ahdisteli Eurosportin toimittajaa – sai lähtöpassit Ranskan avoimista

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pariisissa pelataan parhaillaan Ranskan avointa tennisturnausta. Kilpailujen ohella paikan päällä on nähty draamaa, kun ranskalainen tennispelaaja on heitetty kilpailuista ulos seksuaalisen häirinnän takia. Mies lähenteli Eurosportin reportteria livelähetyksessä.

Tennispelaaja Maxime Hamou oli Eurosport-kanavan toimittaja Maly Thomasin haastateltavana hävittyään pelin maanantaina. Thomas alkoi kysyä pelaajan mietteitä tappiosta, kun Hamou kaappasi hänet kainaloonsa ja antoi suudelmia korvan taakse. Aluksi spontaani ele saattoi jopa naurattaa, mutta pian tilanne äityi kiusalliseksi.

Maxime Hamou otti nimittäin Maly Thomasin uudestaan kainaloonsa pusuteltavaksi. Silminnähden kiusaantunut nainen yritti päästä eroon lähentelevästä pelaajasta. Ranskan tennisliitto erotti Maxime Hamoun kilpailuista. Hän on pahoitellut elettään myöhemmin sosiaalisessa mediassa ja kertoo sen olleen vain tahaton tunteenpurkaus.

A post shared by Maxime Hamou (@hamou_maxime) on