Povipommi Jasmin esitteli bikinipeppunsa – kuin miesten päiväuni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bikinivartalostaan tunnettu realitytähti Jasmin Walia esittelee treeniensä tuloksia sosiaalisessa mediassa. Hän on julkaissut Instagramissa runsaasti kuviaan, mutta kesän kynnyksellä Walia sai merkittävän levytyssopimuksen Aasiaan.

Parhaillaan Jasmin lekottelee aurinkolomalla Espanjan Ibizalla, jossa hänet ikuistettiin taas oransseissa bikineissä nauttimassa rantatunnelmasta.

The Only Way Is Essex -brittisarjan 27-vuotias tähti Jasmin Walia on tuttu näky Lontoon yöelämässä. Aiemmin rakkaudessa epäonnea kokenut Walia on hiljattain alkanut seurustella toisen brittiläisen tositv-tähden kanssa. Neitokainen pitää nykysin yhtä Ross Worswickin kanssa, joka on tunnettu muun muassa Suomen musiikkiteleviossa esitetystä sarjasta Ex On The Beach.

Splash
Splash
Splash
Splash