Seksitreffeistä tulikin putkareissu – uusi tyttöystävä oli paikalla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen Krystina Joy Rivera väittää saaneensa entiseltä poikaystävältään kutsun seksitreffeille. Hän oli kertomansa mukaan tekstaillut pikkutuhmia Ronald Koch -nimisen exänsä kanssa, mennyt hänen asunnolleen ja löytänyt yllättäen miehen toisen naisen kanssa sängystä.

Valitettavasti Riveran entinen poikaystävä Koch ei myönnä lähetelleensä viestejä naisen kanssa. Poliisiraportin mukaan hän myös ihmetteli, kuinka Rivera pääsi hänen asuntoonsa sisään lukitusta etuovesta. Sängyssä hänen kanssaan oli ollut Kochin nykyinen tyttöystävä Julie Thomas.

Tilanne äityi käsirysyyn. Seksiaikeissa asunnolle saapunut Rivera astui makuuhuoneeseen ja alkoi pahoinpidellä Thomasia ilman varoitusta viiden aikaan aamuyöllä. 27-vuotias Krystina Joy Rivera pidätettiin ja hänet on määrätty pariskunnan lähestymiskieltoon, The Smoking Gun uutisoi.