Selena Gomezin estoton iltapuku – ei jättänyt liikaa arvailun varaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna poptähti The Weeknd saapui Met Gala -tapahtumaan malli Bella Hadidin kanssa. Vuoden aikana mies on ehtinyt eroamaan Hadidista ja löytämään itselleen jo uuden kaunottaren. Tänä vuonna mies saapui gaalaan Selena Gomezin kanssa. Pariskunnan on viime aikoina kerrottu olevan korviaan myöden rakastunut toisiinsa.

Nyt Selena Gomez ja The Weeknd kuvattiin New Yorkissa, jossa he olivat saapumassa romanttiselle illalliselle ravintolaan. The Weeknd oli pukeutunut melko tavallisesti, mutta Selenalla oli yllään todella upea valkoinen iltapuku, joka ei jättänyt liikoja arvailun varaan.

Selena Gomez ja The Weeknd ovat olleet yhdessä pian jo puolen vuoden ajan ja he muodostavat yhdessä näyttävän julkkispariskunnan. Suosikkiartistit säteilevät yhdessä kameroiden edessä ja tuntuvat olevan onnellisia.

Splash
Splash
Splash
Splash