Kaikkien aikojen hääkuva – valtava räjähdys pariskunnan takana!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kuten kosimistilanteen ja varsinaiset hääjuhlat, voi hääkuvan toteuttaa monilla perinteistä poikkeavilla tavoilla. Verkossa on nähty esimerkiksi Mount Everstillä ja veden alle otettuja vihkikuvia.

Harvat häitä juhlistavat otokset vetävät kuitenkaan vertoja erään japanilaispariskunnan tuoreella kuvalle. He halusivat pitää huolen siitä, että hääkuva olisi kirjaimellisesti räjähtävän näköinen.

Vuonna 2015 naimisiin mennyt mutta vasta nyt hääkuvansa otattanut pariskunta palkkasi Cosnavi-nimisen yrityksen toteuttamaan otoksensa. Sen sijaan että räjähdys olisi lisätty kuvaan jälkikäteen Photoshopin avulla, toteutettiin se oikean pyrotekniikan avulla Iwafunen vuorella.

Kuvan kulissien taakse päästään kurkistamaan Youtubessa julkaistulla videolla. Mashable-sivuston mukaan hääparia kehotettiin valitsemaan kuvaa varten tavanomaista halvemmat puvut. Vaatteiden odotettiin nimittäin kärsivän pariskunnan takana tapahtuneen räjähdyksen ansiosta.