Yllättävä näky videolle – nunna ja poliisi pallottelivat kilpaa kadulla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nunnien ja poliisienkin täytyy joskus päästä vaihtamaan vapaalle. Harva kuitenkaan osaisi odottaa törmäävänsä näiden kahden ammattiryhmän edustajaan potkimassa yhdessä palloa kadulla.

Irlannin Limerickissä kuvatulla videolla poliisi Garda O’Connell ja dominikaaninen nunna pomputtelevat keskenään jalkapalloa. Yllättävä näky ikuistettiin kaupungissa järjestetyssä Our Lady of Limerick -tapahtumassa.

Video jaettiin paikallisen poliisin Facebook-sivulla. Nopeasti leviämään lähtenyt video on ehtinyt kerätä jo yli miljoona näyttökertaa. Sivun mukaan on epäselvää kuka selvisi tilanteen voittajana, joten nunnan ja poliisin odotetaan sopivan uusintaottelun lähitulevaisuudessa.

 

Well what can we say, this definitely isn't something you see everyday – Garda O'Connell of Henry St Community Policing Unit playing keepy uppy with the Dominican Sisters at the Our Lady of Limerick Triduum and festival which was held from the 25th-27th May at the St Saviours Dominican Church, Glentworth Street, Limerick. We're not sure who won this time, a rematch will have to be scheduled.

Publié par Garda Síochána – Cork, Kerry & Limerick – Southern Region sur mercredi 31 mai 2017