Vauva kauhistui nähdessään vettä – voi pikkuista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvat oppivat joka päivä uusia asioita tarkkailemalla heidän ympärillään tapahtuvia asioita ja sitä mitä ihmiset tekevät. Lapsia kasvattaessa muut alkavatkin huomaamaan nopeasti mistä lapset ovat ottaneet esimerkkiä, koska he alkavat imitoimaan helposti myös sellaisia asioita, joita aikuiset eivät välttämättä haluaisi pikkuisille opettaa.

Nyt videolla nähdään pikkuvauvan ensimmäiset kylpyhetket kaksin isän kanssa. Vauva on päässyt kylpyyn ilmeisesti ensimmäistä kertaa niin, että vettä kaadetaan pikkuisen päälle pienestä kannusta. Lapsi ei pysty käsittelemään tilannetta ollenkaan vaan näyttää olevan hyvin kauhuissaan.

Pikkuisen ilme on huvittavan kauhistunut kun isä kaataa vettä kannulla vauvan vatsan päälle. Vauva katsoo päälle valuvaa vettä silmät pyöreinä ja ihmettelee suu auki, että mitä isä on hänen päänsä menoksi oikein keksinyt.