Emma Watsonin kaksoisolento hämmästyttää – kuin kaksi marjaa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut käyttävät hurjia määriä rahaa näyttääkseen tunnetuilta tähdiltä, mutta toisten ei tarvitse juurikaan nähdä vaivaa näyttääkseen julkisuuden henkilöiltä. Yksi viimeksimainituista on sosiaalisessa mediassa runsaasti huomiota herättänyt Kari Lewis.

Indianapolislaisessa elokuvavuokraamossa työskentelevä 27-vuotias äiti muistuttaa ulkonäöltään hämmästyttävän paljon Emma Watsonia. Hän ei itse tajunnut yhdennäköisyyttä ennen kuin kaksi nuorta tyttöä kertoi hänelle sen vuosia sitten postitoimistossa.

– Ilman niitä kahta nuorta tyttöä olisin luultavasti tiennyt Harry Potterista vasta myöhemmin. Innostukseni Harry Potterin maailmaa kohtaan alkoi siitä, Lewis kertoi Buzzfeed-sivustolle.

Nykyään nainen on innokas cosplay-harrastaja. Lewis on jakanut Instagramissa useita kuvia, joissa hän on pukeutunut tietenkin Harry Potter -elokuvien Hermioneksi. Hän on kuitenkin esiintynyt myös muina Emma Watsonin hahmoina, kuten Kaunotar ja hirviö -elokuvan Bellana.

 

A bit dolled up.

A post shared by Karielle (@kariellex) on

📖⏳☇

A post shared by Karielle (@kariellex) on

This was requested by @emmawatsonlookalikes. #emmawatsonlookalike #celebritydoppelganger #abitsimilar

A post shared by Karielle (@kariellex) on

Let's try this: a better pic of my boots. @sek1128

A post shared by Karielle (@kariellex) on