Miley Cyrus ja Liam Hemsworth naimisiin? Salaiset Las Vegas -häät suunnittella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja näyttelijä Miley Cyrus oli kihloissa näyttelijäkomistus Liam Hemsworthin kanssa. Pariskunta päätti kuitenkin erota vuonna 2013. Nyt pienen tauon jälkeen pariskunta on jälleen yhdessä ja vaikuttaa onnellisemmalta kuin koskaan aikaisemmin.

Uudessa Malibu-nimisessä kappaleessaan tähti laulaa siitä miten onnellinen hän on juuri tällä hetkellä kun hän saa olla oman rakkaansa kanssa jälleen yhdessä. Nyt lähipiiristä huhutaan, että pariskunta on karkaamassa vihille heinäkuun aikana.

Daily Mail -sivuston mukaan 24-vuotias Miley Cyrus on suunnittelemassa salavihkimistä 27-vuotiaan näyttelijäkomistuksen Liam Hemsworthin kanssa. Lähipiirin mukaan pariskunta on ajatellut menevänsä naimisiin Las Vegasissa ilman isoja suunnitelmia, koska Cyrus on aina unelmoinut spontaanisti tapahtuneesta Las Vegas -vihkimisestä. Paikalle on kutsuttu vain perhe ja lähimpiä ystäviä.