Poliisit hälytettiin krokotiilijahtiin – paljastuikin aivan muuksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadassa ei yleisesti ottaen tavata luonnonvaraisia krokotiileja, mutta siitäkin huolimatta paikalliset poliisit joutuivat taannoin matelijajahtiin. Suolla nähty eläin paljastui kuitenkin lopulta joksikin huomattavasti harmittomammaksi.

British Columbiassa sijaitsevan Surreyn poliisit saivat hälytyksiä paikallisella suolla uivasta krokotiilista. Useat autoilijat olivat tehneet havaintoja matelijasta ajaessaan suon ohi viereisellä valtatiellä.

Poliisit kuitenkin ilmoittivat myöhemmin Twitterissä kyseessä olleen pelkkä rekka-auton rengas. Heidän jakamansa kuva tosin paljastaa miksi monet erehtyivät luulemaan esinettä matelijaksi. Suossa kelluva puhjennut rengas näyttää hämmästyttävän paljon krokotiililta.