Kissalla valtava ego – haastoi riitaa leijonan kanssa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kotikissoilla on toisinaan huomattavasti todellista kokoaan suurempi ego, ja ne saattavat uhitella pelotta itseään suuremmillekin eläimille. Tuoreella videolla hieman liian itsevarma kissa yrittää haastaa riitaa täysikasvuisen leijonan kanssa.

Youtube-käyttäjä Derek Krahnin videolla Baggy-niminen kissa yrittää haastaa CARE-eläinpelastuskeskuksessa asuvaa Noey-leijonaa. Eläinten välissä on onneksi aita, joten todellisilta vaaratilanteilta vältytään kissan yrityksistä huolimatta.

– Baggy, sinä tulet häviämään!, Derek huutaa kissalleen.

– Lopeta, Baggy! Et saavuta tällä mitään, mies jatkaa.

Lopulta kissa kyllästyy leijonalle uhitteluun ja häipyy omiin matkoihinsa. Videon päätteeksi Derek toteaa selkeästi väärällä jalalla sängystä nousseen Baggyn kärsivän kissojen Napoleon-syndroomasta.