Laiskuuden huippu? Kuljettaja ajoi mopoautolla kaupan sisään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joiltain ihmisiltä lyhyidenkään matkojen tekeminen ei onnistu ajamatta omalla autolla, mutta tuoreella some-videolla laiskuus on jo viety aivan omalle tasolle. Siinä esiintyvä henkilö ei raaski edes poistua autostaan tehdäkseen ostoksia lähikaupassa.

Kiinan Jiangsussa sijaitsevan lähikaupan valvontakameran videolla liikkeeseen ilmestyy yllättäen mopoauto. Myyjä vaikuttaa olevan arvatenkin ensin järkyttynyt asiasta. Pian hän päätyy kuitenkin noutamaan kuljettajan pyytämät ostokset ja ojentamaan ne ajoneuvon sisään.

Mopoautoilija osti pussillisen perunalastuja ja jogurttia. Mashable-sivuston mukaan henkilökunta on kommentoinut kuljettajan ajaneen kaupan sisään, sillä pihalla satoi eikä hän halunnut kastua. Mikä hämmästyttävintä, ajaja onnistui saamaan auton liikkeeseen ja takaisin ulos aiheuttamatta lainkaan vahinkoja kaupalle tai ajoneuvolleen.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.