Yksisarvistrendi lähtemässä käsistä – söisitkö tällaista pizzaa?

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuosina maailmalla on levinnyt yksisarvis-ruokatrendi, jolla tarkoitetaan kirkkaansävyisiä ja värikkäitä herkkuja. Nyt Instagram-kelpoiset unicorn-kaakaot, kuppikakut, frappuccinot ja donitsit ovat saaneet rinnalleen jo yksisarvispizzan.

Newyorkilaisen Industry Kitchen -ravintolan uutuusherkku on Cosmopolitan-lehden mukaan viralliselta nimeltään Pop Candy Pizza. Jälkiruoaksi tarkoitettu pizza on valmistettu sateenkaaren värisestä taikinasta, jonka päällä on värikäs vaniljakuorrutus ja makeisia. Annoksen kruunaa pastellisävyinen hattara.

Industry Kitchen on tullut aikaisemminkin tunnetuksi huomiota herättävistä erikoisannoksistaan. Uutisoimme taannoin samaisen ravintolan 1.900 euron maksavasta ökypizzasta, jonka täytteinä on muun muassa lehtikultaa, hanhenmaksaa ja kaviaaria.

 

Unicorn pizza exists and it's basically a giant sugar cookie covered in fluffy cotton candy ✨🍕🦄 #cosmobites

A post shared by Danielle Tullo (@danielletullo) on