Chris Brown uhkasi tehdä exän elämästä helvetin – lähestymiskielto viisivuotiseksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Chris Brown on määrätty pysyttelemään kaukana ex-tyttöystävästään seuraavien viiden vuoden ajan. Viime keväänä langetetty väliaikaista lähestymieskieltoa pidennettiin RnB-tähden jatkettua Karrueche Tranin uhkailemista.

Karrueche kertoi oikeudessa Chris Brownin vaatineen mallilta takaisin timanttisormuksia, jotka poptähti oli antanut hänelle lahjaksi. Kun Karrueche ei suostunut, muuttui Chrisin käytös aggressiiviseksi.

Laulaja oli lähettänyt naiselle tekstiviestejä, joissa hän oli uhannut hakata Karruechen ja tehdä tämän elämästä helvettiä. TMZ-sivuston mukaan Chris Brown oli lisäksi kertonut hankkivansa exälleen porttikiellon kaikkiin mahdollisiin tapahtumiin.

Karrueche myös todisti entisen poikaystävänsä pahoinpidelleen häntä aikaisemmin. Oikeudenkäynnin päätteeksi tuomari langetti Chris Brownille viiden vuoden lähestymieskiellon. RnB-tähti ei ollut itse paikalla käsittelyn aikana.