Kissa ei halunnut kylpyyn – äänekäs taisteluhan siitä tuli

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on paljon hauskoja videoille tallennettuja tilanteita, joissa koirat ja kissat ovat näyttäneet omistajilleen selvästi sen, että ne vihaavat pesuhetkiä. Tällä kerralla kissa alkoi äänekkäästi puolustautumaan kun sen omistaja yritti saada kissaa kylpyyn.

CatPusic-kanava on julkaissut hellyttävän videon kissan kylpyhetkestä. Nainen on kuvannut videolle sitä kun mies yrittää saada kissaa kylpyyn. Kissa on miehen sylissä ja se on tarrannut miehen kaulaan kiinni ja ottanut hänet tukevaan halausotteeseen, josta kissa ei halua päästää irti.

Kissa pitää kynsillään miehen paidasta kiinni ja maukuu todella vaativasti suoraan miehen korvaan saadakseen miehen perumaan pesuaikeet. Lopulta kissa kuitenkin suostuu kylpyyn ja lopettaa maukumisen huomatessaan, että kylpeminen ei ollutkaan niin kamalaa kuin se oli ajatellut.