Mies pelasti kännykkää wc-pöntöstä – palokunta joutui pelastamaan miehen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Turkkilainen mies kuvitteli epäilemättä olevansa huonotuurinen pudottaessaan puhelimensa vessaan, mutta hänen vaikutensa olivat vasta alkamassa. Hän onnistui nimittäin saamaan myös kätensä jumiin yrittäessään pelastaa laitetta.

Nimettömänä pysyttelevä mies oli käyttänyt kyykkytyylistä vessaa Turkin Erzurumissa sijaitsevassa sairaalassa. Hänen älypuhelimensa tippui aukkoon, ja mies yritti napata laitetta takaisin tunkemalla kätensä sisään. Pian hän tajusi jääneensä jumiin.

Epäonninen vessassakävijä huusi apua paikalle, ja jonkin ajan kuluttua palomiehet saapuivat pelastamaan häntä. Mies onnistuttiin pelastamaan tunnin kestäneen operaation päätteeksi. Pelastustoimet kuvattiin videoksi, joka on sittemmin levinnyt verkossa.

Daily Mirror -lehden mukaan mies sai onnettomuudessa haavoja käsiinsä. Epätoivoisesta yrityksestään huolimatta hän ei onnistunut pelastamaan puhelintaan viemäristä. Älypuhelimen kanssa kannattaa siis olla tarkkana vessassa – varsinkin, jos kyseessä sattuu olemaan niin kutsuttu kyykkytyylinen toiletti.