Perheenäiti kiteytti hittiin lapsiperheen arjen – osui ja upposi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sophie-niminen perheenäiti kirjoittaa rehellistä Tired ’n Tested -nimistä blogia, jossa hän kertoo kaunistelematta perhearjesta pienten lasten äitinä. Nyt Sophie on tehnyt hauskan version Ed Sheeranin Shape of You -nimisestä hitistä, ja versio on lähtenyt nopeasti leviämään verkossa.

Sophie julkaisi hänen Facebook-sivuillaan videon, jossa hän laulaa Ed Sheeranin hitiksi noussutta kappaletta hänen itsensä keksimillä uusilla sanoituksilla. Kappale kertoo nyt hänen perheensä arjesta ja parodioi pienten lasten äidin elämää. Video toimii samalla havainnollistavana musiikkivideona, jossa myös naisen lapset esiintyvät.

Omassa versiossaan nainen laulaa täikammosta, suklaan syömisestä piilossa ja siitä miten hän ei pääse enää yökerhoon. Sophie vitsailee kappaleen aikana myös sillä miten pahalta hänen vaatteensa aina haisevat koska niissä on kakan, pissan ja oksennuksen aiheuttamia tahroja. Video on ilmeisesti hyvin samaistuttava sillä sitä on jaettu Facebookissa jo yli 300.000 kertaa.

'Smell of You' – Ed Sheeran Parenting Parody

An Ed Sheeran parenting parody for all the nit-phobic, Toblerone scoffing, Tom Hardy obsessed mums out there…

Publié par Tired 'N Tested sur mercredi 26 avril 2017