Nintendolta viimein Zelda-hittipeli älypuhelimille

Digi Pelit · Tim Isokivi

Nintendo valloitti viime vuonna mobiilipelimarkkinat hurjan suosion saavuttaneen Pokemon Go -pelin myötä. Syksyllä julkaistu Super Mario Run ei osoittautunut samanlaiseksi menestykseksi, mutta yhtiö aikoo jatkaa työskentelyä älylaitteille tarkoitettujen pelien parissa.

Nyt Ninendon kerrotaan suunnittelevan suositun The Legend of Zelda -sarjan tuomista mobiililaitteille. The Wall Street Journal -sivuston mukaan Zelda-mobiilipeli luodaan yhteistyössä japanilaisen DeNA-yhtiön kanssa.

Tulevasta pelistä ei ole tostaiseksi paljastettu julkisuuteen juurikaan tietoa. Sen uskotaan kuitenkin ilmestyvän vuoden 2018 aikana. Sitä ennen Nintendo tulee julkaisemaan älylaitteille suunnatun version suositusta Animal Crossing -pelistä.

Zelda-sarja sai taannoin jatkoa Nintendo Switch -konsolille julkaistun The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelin myötä. Se kohosi nopeasti uuden konsolin myydyimmäksi peliksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat