Nintendolta viimein Zelda-hittipeli älypuhelimille

Digi Pelit · Tim Isokivi

Nintendo valloitti viime vuonna mobiilipelimarkkinat hurjan suosion saavuttaneen Pokemon Go -pelin myötä. Syksyllä julkaistu Super Mario Run ei osoittautunut samanlaiseksi menestykseksi, mutta yhtiö aikoo jatkaa työskentelyä älylaitteille tarkoitettujen pelien parissa.

Nyt Ninendon kerrotaan suunnittelevan suositun The Legend of Zelda -sarjan tuomista mobiililaitteille. The Wall Street Journal -sivuston mukaan Zelda-mobiilipeli luodaan yhteistyössä japanilaisen DeNA-yhtiön kanssa.

Tulevasta pelistä ei ole tostaiseksi paljastettu julkisuuteen juurikaan tietoa. Sen uskotaan kuitenkin ilmestyvän vuoden 2018 aikana. Sitä ennen Nintendo tulee julkaisemaan älylaitteille suunnatun version suositusta Animal Crossing -pelistä.

Zelda-sarja sai taannoin jatkoa Nintendo Switch -konsolille julkaistun The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelin myötä. Se kohosi nopeasti uuden konsolin myydyimmäksi peliksi.