Et usko silmiäsi! 5-vuotias driftaa kuin ammattilainen – moni mies jää kakkoseksi!

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluautoilla driftaaminen on noussut suureen suosioon Aasian lisäksi myös länsimaissa, kun esimerkiksi Fast & Furious -autoelokuvat ovat niittäneet kansainvälistä menestystä. Harva lapsi on kuitenkaan edes tietoinen mitä driftaus tarkoittaa, mutta viisivuotias yhdysvaltalainen Lila Kalis on toista maata.

11-kuukautisena autoilla ajamisen aloittanut Lila Kalis on neljän vuoden harrastuksensa myötä oppinut käsittelemään pienikokoisia autoja paremmin kuin moni aikuinen mies koskaan oppii. Autot eivät ole tavallisia lasten menopelejä, sillä Lilan isä on virittänyt ne huomattavasti tavallisia tehokkaammiksi.

Tytön perhe jakaa Facebookissa videoita, joissa voidaan ihastella miten suvereenisti pikkutyttö kaasuttelee autollaan renkaat märkää asvalttia viistäen. Alla nähdään videoita, joista osassa tyttö oli vasta kolmevuotias, mutta silti käsitteli menopelejä täysin suvereenisti. Lilan taidot on huomattu laajasti, ja hän on esiintynyt jopa autovalmistaja Reunaultin televisiomainoksessa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.