.

Koripallotähti Dennis Rodman Pohjois-Koreassa – paljasti syyn reissuilleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koripallolegenda Dennis Rodman matkusti äskettäin Pohjois-Koreaan tapaamaan ystäväänsä, diktaattori Kim Jong-unia. Rodman on vieraillut Pohjois-Koreassa aiemminkin urheiludiplomaatin roolissa. Toisinaan hänen matkansa ovat olleet epävirallisten tietojen mukaan melko alkoholinhuuruisia.

Tällä kertaa Dennis Rodman vierailee ensimmäistä kertaa Pohjois-Koreassa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin virkaanastujaisten jälkeen. Telegraphin mukaan entinen NBA-tähti toivoo, että voisi avata ovia ja harjoittaa diplomatiaa Pohjois-Korean ja Yhdysvaltojen välillä.

– Haluan vain avata ovia. Tavoitteeni on nähdä, pystynkö tuomaan mukanani urheilua Pohjois-Koreaan. Se on päätavoitteeni, Dennis Rodman kertoi.

Yhdysvaltojen ja Pohjois-Korean välit ovat olleet kireät. Pohjois-Korea on uhkaillut Yhdysvaltoja ydinaseilla, ja maassa on tällä hetkellä vangittuna neljä amerikkalaista työleireille sijoitettuina. Rodman ei ole informoinut Yhdysvaltain hallintoa vierailustaan, mutta uskoo presidentin olevan iloinen lämpimimpien välien luomisyrityksestä.

Uusimmat

.