Mies kiillotti ruosteisesta veitsestä uudenveroisen – videosta yllätyshitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus somehiteiksi nousevat videot, joiden saattaisi kuvitella kiinnostavan vain melko pientä kohderyhmää. Tähän kategoriaan voisi laskea hieman yllättäen trendaavien Youtube-videoiden ensimmäiselle sijalle noussut veitsenkiillotusvideo.

Youtube-käyttäjä Junin videolla pahasti ruostunut veitsi kiillotetaan täysin uuteen uskoon. Mies kertoo ostaneensa veitsen kolmella dollarilla, mikä oli melko paljon veitsen huonoon kuntoon nähden. Niinpä Jun päätti kostoksi tehdä siitä uuden veroisen.

Mies putsaa, teroittaa ja kiillottaa keittiövälineen hänen oranssin kissansa seuratessa puuhia vierestä. Työ oli vaivan arvoista, sillä videon päätteeksi veitsi on niin terävä että sillä voi vaivatta leikata vihanneksia.

JunsKitchen-kanavaa pyörittävä mies on aikaisemminkin esitellyt hämmästyttäviä taitojaan veitsien kanssa. Taannoisella videollaan hän teroitti alle euron arvoisesta keittiöveitsestä niin terävän, että sillä voi viipaloida vesipulloja.